2 comments on “Gamex * Påbörjat FF3 (FF6) * Vinterkräksjukan

 1. Jag gjorde exakt som dig i FF6 :P har fortfarande inte klarat hela spelet utan stannade nära slutet av okänd anledning (läs: andra spel). Underbart spel ju, får fortfarande rysningar av Mode 7 introt med musiken! :)

  Jag har haft en otrolig tur med min PS2 btw, har haft samma med chip sen 2005, funkar fortfarande otroligt nog! Ett SNES-original vore ju grymt, hade jag råd skulle jag också samla på såna :)

  Grattis än en gång till er och NTH också, dubbelt iom. Nintendo SM + DH!

  • Hah, ja det hände ofta förr känns det som. :D Ja, det är ett heeelt fantastiskt intro! Så förbannat bra spel, blir bitter på mig själv att jag inte försökt spela klart det tidigare.

   Är impad av din fighter till PS2a! Jag chippade mitt första PS2 med det första(?) chippet jag kunde få tag på, Messiah eller vad det hette. Det var så sjukt kasst egentligen men det gick ju. xD Dock så dog lasern efter ett par år (surprise). Sedan så köpte jag en Slim men jag tror den avled till följd av moderkortsskada. Så fort jag kommer hem från Japan ska jag försöka spara ihop till en ny, fräsch chippad Slim iaf, det är ta-mig-tusan dags. :)

   Tack tack från Akke till grattis:et också! xD Håller tummarna för att de vinner den pågående Thor Open-turneringen i Sthlm nu också. :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s