18 comments on “YEA

 1. Gratz!
  Fixat alla achivements nudå? :)

  Bara att du grindar ut de spelen du har till 15e maj sen slänger du dig in i Diablo 3 och härskar helvetet som är under fötterna på oss.

  • Ty! Har två achievements kvar; båda lätta men den ena tar lite tid. Det fixar jag nog i veckan! Alltid kul med 100%. :]

   Har faktiskt inte spelat Diablo sedan jag vara mini.. Och då spelade jag 1an lite bara. xD Spelade aldrig D2 faktiskt (ja, jag vet att jag har missat något magiskt!), så får se hur jag gör med D3. Testa kommer jag nog att göra iaf! Men är rädd för att fastna för hårt också, tar upp så enormt mycket tid… x)

   • äh, då har du något att göra i helgen då. Bara att du sätter dig och biter i det! ;)

    Du rent av måste ge dig in i D3, du har inget val. Diablo serien är verkligen en av de bästa spelserierna någonsin och ja, du bara måste.
    Själv gick köpte jag en ny gaming laptop med tillbehör direkt när jag fick min ledighet från jobbet bekräftad :P 15e maj drar det igång, be there or be square ;)

 2. 100%, då har man “klarat” spelet eller? :) Har bara orkat 100 i 2 spel tror ja.. Är du som hiro, lika achievement-galen dvs? :)

  D3 känns jävligt bra, MEN har man tid..? Vet inte om jag vågar prova äns.. Lär ju fastna i skiten..Tror jag gör ett par enkla hadokens i SSF4 istället :)

 3. Slackiiin: Ghad, så jag är nästan tvingad med andra ord? xD Farligt farligt… Vill ju inte lägga hela sommaren på ett spel liksom! Men klart jag måste testa det iaf. :]

  Haha bra att vara förberedd + en ny fräsig dator skadar ju aldrig! :D Synd att 15e maj är typ 1-2 veckor innan min slutredovisning i exjobbet… Blir ingen D3 för mig förrän i slutet av maj isf. ;(

  TJ0CK: Hehe jag tycker man har klarat spelet när man har varvat det men personligen så tycker jag det är väldigt skoj med achievements! Speciellt när det är utmaning inblandat. Gamescore bryr jag mig dock inte om alls, alla achievements får gärna vara värda 0 for all I care. x) Men jag är väl lite av en samlare och jag tycker jag får ut så mycket mer av varje spel genom att jaga achievements; de gör att spelen håller längre helt enkelt. :)

  Mmm D3 känns farligt så sett! Knappt så man vågar prova ja. ^^ SSF4 alltså, innebär det att du är en av dem som inte uppskattar SFXTekken? Eller du kanske tycker SSF4 är bättre? :)

 4. Håller helt med, ett bra spel blir roligare om det finns bra achivements, men att bara ta avhivements för att få längre e-penis och ha många poäng, är ganska töntigt :) Fliker in med en personlig fråga: Vilket är ditt absoluta favoritspel?
  Secret of mana? xD

  Om jag ska vara helt ärlig och krypa till korset så har jag inte rört min sticka på typ 3 månader :S Starcraft 2 har tagit min speltid på sistone.. Har inte ens testat TekkenXStreetFighter. Är det bra? Ska man skaffa det? Har ju över 1000 timmar spelande i SSF4. :P Spelade mkt med Sezzan och hiro innan.

  • Aaaa, SC2 alltså. :] Spelade en hel del SC för hundra år sedan men inte gett mig på 2an faktiskt.

   SFXTekken är riktigt roligt! Jag spelar ju dock inte speciellt ofta men tycker fightinglir är kul att spela då och då eller i perioder. Personligen tycker jag SFXTekken är roligare än SSF4 iaf men tyvärr har det en ljudbugg i onlineläget som tydligen är svårfixad (de kanske har fixat den nu dock, vet ej). Jag ser dock fram emot att se pro-matcher, för möjligheterna i SFXTekken är typ oändliga känns det som. x) Roligt att du spelat mycket med Sezan och hiro!

   Men nooo på den omöjliga frågan man alltid fasar över. :D Favvospelet är dock inte SoM, tro det eller ej! Jag har funderat länge på vilket mitt absoluta favoritspel är och det bästa jag kan åstadkomma är en topp 5: Zelda: A Link To the Past, Pokémon Blå/Röd, FF7, FF8 och Soul Blazer. Chrono Trigger direkt efter! A Link To the Past är det jag har varvat flest gånger, säkert närmare 25 gånger. Så så sett kan man se det som mitt favoritspel men Soul Blazer får t ex mitt hjärta att klappa lite extra vid bara tanken. Det är så fruktansvärt svårt att avgöra! Jag måste isf dela in det i områden som “favoritstory” o s v. xD

   • Ja, sett den ljudbuggen faktiskt. Det måste de ju lösa, herregud! Ska bli kul att se i EVO i sommar. undrar om Daigo och boysen kör SFXTekken..

    haha, fegsvar. Måste välja ett ju! :) Din lista är exakt som min nästan. minus Pokémon Blå/Röd & Soul Blazer dock. A Link To the Past har jag nog också klarat 25 ggr om inte mer :D Skulle nog kunna klara det spelet i sömnen. Man går på autopilot när man kör det :) Men mycket gedigen lista overall skulle jag säga :)

 5. Tänkte bara göra en instickare lite snabbt, Diablo 3 Betan är öppen för allmänheten hela helgen, från fredag 21.00 till Måndag 09.00 (om jag inte minns fel).

  Dra hem den och testa så får ni se om det är något för er, jag har kört 2 timmar nu och är redan förälskad. (Var iofs innan jag provspelade)

  • Japp, jag såg det. Ska man köra igång nerladdningen nu över natten? Hmm.. FAN, får väl göra det.. :)

  • Så! Lirat genom hela betan nu, sjukt kul som förväntat! Farligt värre… x) Får nog se till att bli klar med exjobbet innan det blir ett köp. :P

 6. TJ0CK: Man kan alltid hoppas att de gör det! EVO ska bli riktigt skoj ja. :)

  Men haha fegsvar alltså, I know, I know… Men satt typ en timme och försökte avgöra och det gick typ inte. xD Fast måste jag välja ett så får det väl bli A Link To the Past, med tanke på hur perfekt spelet är på precis alla plan. Roligt att du känner samma! Haha autopilot indeed. :D Men har du inte spelat Soul Blazer tycker jag du ska göra det om du får chansen: underbart spel med helt fantastisk musik!

  • Jag höll musen över “ladda-hem-knappen” igårkväll, men jag fegade ur. :( Och nu är det typ försent. Är nog smart att fixa exjobbet innan kanske :) Skriver du C-uppsats eller? Minns att jag gjorde typ inget första veckorna, och satt som fan sista kvällarna med den skiten :)

   Förstår dig, är ju toksvårt att välja. Men A Link to the past är verkligen ett bra spel, så mycket bra val. xD Vi får köra ett race och se vem som klarar spelet på snabbast tid :)

   Ska försöka hitta någon obskyr hemsida där man kan ladda hem Soul Blazer till emulator :)

   • Men, du får ju inte fega ur! ;D Om du skulle ångra dig så tycker jag det gick hyfsat snabbt att ladda hem och installera. Tog kanske en halvtimme max. Se’n var vi tre pers och spelade igenom betan på ~2h och då har jag aldrig spelat Diablo 2, så du hinner ifall du fortfarande är sugen! :D

    Det är C-uppsats ja, fast i vårt ingår projektarbete på 14 hp så det är inget man kan slänga ihop på några kvällar inte. xD Å andra sidan så satsar jag på ett högkvalitativt arbete så för mig är det viktigt att ligga hyfsat i fas. :) Dessutom är vårt examensarbete indelat i tre moment över tid, så man tvingas köra igång från start.

    Haha, faktiskt aldrig kört en speedrun på A Link To the Past, jag har alltid bara njutit av att spela spelet eller satsat på 100%. Skulle säkert få tokdålig tid. x)

    Yup, du får göra det och prova lite! Fast personligen har jag svårt att spela på emulator, älskar att sätta i kassetten och lira på SNESet för att få den rätta känslan. :D

   • Okej, låter bra. Är ju rätt viktigt att det är bra skrivit för ofta om någon googlar på en vid jobbansökan så hamnar examensarbetet alltid där :) Jag skrev iof mitt examensarbete själv, så då blev det en klassiker att göra allt i slutet. Annars hade jag nog legat bättre i fas :)

    Haha, inte jag heller. Men minns att jag klarade det på en vecka en gång, kommer dock inte ihåg hur mycket jag spelade om dagen.

    Har inte några av mina gamla konsoller kvar desvärre. Varit länge sugen på att köpa Link to the past i fint skick, men det är ju snordyrt ju :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s