9 comments on “Lite om tavla nummer tre

 1. Har då aldrig spelat något av Bioshock spelen men då din Secret of Mana tavla är ruskigt stilig så kanske det vore skoj om du postade bilder från början på slut på ditt projekt?

 2. Ghad xD Roligt att ni vill se bilder men hmm… Ett problem är att jag inte har en kamera här (vilket jag kom på efter att ha skrivit inlägget igår) och jag har ingen smartphone eller annan mobil med vettig kamera. Sedan visar jag gärna bilder från början till slut men helst ihop med att jag visar helheten; vet inte riktigt varför men det känns bättre så. :)

  Jag har dock en bild från i somras på min version av en Little Sister som är halvklar (hör till samma tavla såklart), kan posta den med nästa inlägg. x)

  Slackiiin: För övrigt så måste du ju spela Bioshock! Jättebra spel verkligen. Fast du kanske inte gillar den genren? :)

  Anorak: Du har väl lirat Bioshock eller? :)

   • Grym recension!

    Yup, verkligen ett underbart spel. Jag gillar dock 2an lika mycket! När jag var klar med 2an hade jag faktiskt svårt att avgöra vilken jag tyckte bäst om. xD Mystiken i 1an är ju förstås svårslagen men 2an har en del fantastiska moment plus en awesome DLC (Minerva’s Den). Ser givetivs fram emot Infinite enormt mycket och 1999 Mode ska bli intressant. :)

 3. Mja, jag har haft det på min “to do list” gällande spel, men har bara inte blivit av.
  Heh, genren, beror på var/hur man placerar spelet. Postapokalyptiska spel har alltid haft en viss charm. Då jag inte spelet Bioshock utan endast kollat lite random reviews så måste jag säga att det påminner om en blandning av Enslaved och Fallout 3/New Vegas.
  Vilket båda är riktigt bra spel, men jag kanske har missuppfattat Bioshock?

  • Hmm Enslaved skulle jag inte jämföra det med alls, skitbra spel dock! Fallout 3/New Vegas har jag inte spelat men jag kan tänka mig att de påminner om varandra förutom att Bioshock är mer linjärt (har fått känslan av att Fallout är väldigt öppet?). Vet ärligt talat inte vilket spel jag ska jämföra Bioshock med. x) Men jag skulle sätta det under genren FPS med inslag av skräck och en liten touch av RPG. :D Stämningen är ljuvlig iaf.

   • Ah, jag tänkte mer en miljömässig jämförelse med Enslaved, ganska öde områden där grönskan tagit sig an byggnader osv. Kanske var en dålig jämförelse, vad vet jag, inte spelat Bioshock :P haha

    Fallout 3 rekommenderar jag starkt att köra ifall du inte gjort, även Fallout 1 och 2 (vilket jag gillar bättre än 3an). Är nog ganska billigt spel att köpa nu, mycket speltid för pengarna, tog mig runt 75h att få platinum trophyn (om jag inte kommer ihåg helt galet).

 4. Slackiiin: Ahaa, jo då kan jag förstå att du jämför dem. Miljömässigt påminner de lite om varandra, fast Enslaved har ljusa miljöer och Bioshock mörka, typ. x) Fast Bioshock är iof inte öde direkt… Äsch jag vet inte, kanske är känslan av utsatthet som gör att man jämför dem. :)

  Jo, Fallout borde jag spela som så mycket annat… x) Gillar när jag kan spendera mycket tid med ett spel men samtidigt så är det ju synd om det tar upp För mycket tid så jag inte kan spela andra spel. xD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s