4 comments on “Bowling, plugg och New Super Mario Bros. Wii

 1. Tja Bummi!

  Jag sitter också och funderar på att beställa NSMB Wii. Att spela fyra lär bli helt sjukt galet (tyvärr vet jag ingen som har fler än två wimotes, så det blir väl till att ha remote-knytkalas för att få ihop tillräckligt med kontroller).

  – InterWill

 2. Albert: Nämen tjaaa! Det var inte igår inte. :))

  Jo, 4-player känns lite galet vare sig man tänkt att samarbete eller inte hehe. Skulle vara skoj att testa men 2-player duger nog fint det med, lite lättare att få ihop spelare också som sagt. ^^

  Behöver något gulligt klassiskt plattform att varva ner med nu också känner jag. Speciellt efter allt köttande i GoW2, strategitänkande i Puzzle Quest och fingerdödande i BCR. x)

  Inte helt fel att få liv i Wii:n igen heller, kan ju inte direkt påstå att det regnat bra spel till den se’n den anlände till världen. :)

 3. Long time no… whatever.. indeed :)

  De spelen som gått mest varma hos mig är Mario Kart och Wiiware-versionen av Bomberman. Båda ganska gamla vid det här laget, men mycket populära med mycket folk i tevesoffan.

  Anyways, har addat dig till min RSS-läsare så jag ska försöka hålla mer koll på dig i fortsättningen :)

 4. Hehe. :) Sant, Wii är faktiskt bra som “party”-konsol. Mario Kart speciellt är alltid roligt! Dock är jag så sjukt kass på Bomberman så det blir mer frustrerande än underhållande för min del. :P Att de är gamla spelar ju dock ingen roll, de spelen jag spelat på senaste är ju inte heller nyheter direkt. :) Iof inte så gamla heller..

  Tackar för add:en till RSS-läsaren hehe, hoppas att jag skriver något av intresse någon gång iaf. ^^ Nu använder jag inte RSS-läsare men jag brukar surfa runt på andras bloggar, så ska kika in på din också: :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s